• Головна
  • На харчування в школах Новомосковська дітей-пільговиків витратять майже 3 мільйони гривень: примірне десятиденне меню
13:13, 26 грудня 2019 р.

На харчування в школах Новомосковська дітей-пільговиків витратять майже 3 мільйони гривень: примірне десятиденне меню

На харчування в школах Новомосковська дітей-пільговиків витратять майже 3 мільйони гривень: примірне десятиденне меню

В першому півріччі 2020 року на послуги з організації гарячого харчування учнів пільгових категорій 1-11 класів та учнів груп подовженого дня в загальноосвітніх навчальних закладах міста Новомосковська планують витратити 2 мільйони 962 тисячі 750 гривень.

Таку інформацію оприлюднили на єдиному сайті державних електронних закупівель ПРОЗОРО.

Замовник послуги - Управління освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради, призначив аукціон з визначення виконавця на 26 грудня.

Наразі про підприємців – учасників аукціону інформації на ПРОЗОРО немає.

Загальна кількість обідів (послуг) складе 118510 штук.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 13 січня 2020 — 30 червня 2020.

Примірне десятиденне меню для харчування учнів пільгової категорії групи продовженого дня загальноосвітніх шкіл м. Новомосковськ на 2020 рік.

Найменування страв

1ТИЖДЕНЬ

1 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Борщ з капустою та картоплею зі сметаною 200/4

Риба смажена 50

Каша рисова з овочами100

Чай з цукром 200

Хліб пшеничний або житній 30

2 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Суп картопляний з горохом 200

Тефтельки з м’яса птиці в соусі 50/25

Каша пшоняна грузла 100

Компот з фруктів 200

Хліб пшеничний або житній 30

3 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Суп картопляний з гречаною крупою 200

Котлети січені з курячого м'яса смажені 50

Капуста, тушкована з картоплею 100

Чай з цукром 200

Хліб пшеничний або житній 30

4 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Суп картопляний з крупою пшоняною 200

Фрикадельки з м’яса курячого в соусі 50/25

Каша ячнева грузла 100

Компот із сухофруктів 200

Хліб пшеничний або житній 30

5 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Суп картопляний з макаронними виробами 200

Котлети зі свинини 50

Каша гречана 100

Чай з цукром 200

Хліб пшеничний або житній 30

2 ТИЖДЕНЬ

1 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Розсольник зі сметаною 200/4

Риба, смажена в яйці 50

Пюре картопляне/картопля тушкована 100

Компот з сухофруктів 200

Хліб пшеничний або житній 30

2 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Суп селянський з пшеничною крупою 200

Бефстроганов з філе курячого 40/40

Каша вівсяна грузла 100

Чай з лимоном 200/7

Хліб пшеничний або житній 30

3 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Суп картопляний з горохом 200

Биточки січені з м’яса птиці смажені 50

Каша гречана з овочами 100

Компот з фруктів 200

Хліб пшеничний або житній 30

4 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 20

Борщ з капустою та картоплею зі сметаною 200/4

Гуляш зі свинини 40/40

Каша пшоняна грузла 100

Чай з лимоном 200/7

Хліб пшеничний або житній 30

5 день

Овочі різні або салат з овочів (по сезону) 200

Суп картопляний з гречаною крупою 200

Кнелі з курячого м’яса парові 50

Каша ячнева грузла 100

Чай з цукром 200

Хліб пшеничний або житній 30.

-З 15 жовтня по 15 квітня дозволяється приготування вінегретів.

-З 1 березня забороняється готувати салати із свіжих овочів минулого урожаю. Технологічні та калькуляційні карти на страви, що входять до складу комплексних сніданків, повинні бути розроблені відповідно з дозволеними збірниками рецептур страв та кулінарних виробів.

Дозволяється:

- міняти салати по дням тижня (салат з капусти, салат з буряків) та включати до комплексу ікру бурякову, морквяну, ікру з кабачків промислового виробництва;

- різноманітити перші страви;

- м’ясні страви – на страви із печінки тушкованої, стегенця курячі смажені;

м’ясо відварене, бефстроганов із філе курячого;

- котлети – на тефтелі із яловичини, курятини, котлети парові;

- котлети із риби – на рибу смажену, рибу тушковану з овочами, рибу відварену;

- філе куряче – на стегенця курячі смажені, відварені, бефстроганов із філе курячого;

- різноманітити гарніри;

- різноманітити напої – гарячі та холодні.

Читайте також: Чутки про масове отруєння учнів однієї з шкіл Новомосковська виявилися перебільшеними

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...